10 de març 2016

Entrevista de Connec Terrassa a Montse Gil (Tot Portes)

Entrevista de Connec Terrassa a Montse Gil (Tot Portes)
ENTREVISTA | La botiga de mobles Tot Portes, situada a la carretera de Martorell, 111, i amb gairebé vint anys d'experiència a l'esquena, ha realitzat al llarg de tot aquest temps multitud de projectes en habitatges, obres noves, locals, xalets..., així com reformes i obres per a obertures de locals comercials. Coneixen a fons el món del moble i estan especialitzats en tota mena de portes i armaris. Montse Gil és la propietària de l'establiment, i amb ella hem mantingut una petita conversa.
connecTerrassa. - En la darrera entrevista que et vam fer ens vas explicar com va començar el vostre negoci. Ara, però, volem parlar del present, i atès que es diu que la crisi comença a quedar enrere, ens preguntem què han representat aquests temps de dificultats per a vosaltres, si han estat més un motiu de superació que d'estancament.
Tot Portes. - Avui en dia tirar endavant és difícil, però amb paciència i sense perdre la constància, hem tingut la sort d'anar creixent i innovant. I sí: malgrat la crisi, hem pogut anar fent diferents projectes, alguns de molt importants, i això ha mantingut viva la nostra passió per la feina i les ganes de superar-nos.
connecTerrasa. - Vosaltres heu estat pioners a Catalunya en la creació de conceptes de disseny.  A més, a banda de ser fabricants, sou també distribuïdors de la marca “Armaris Fènix”, una empresa que gaudeix d’un enorme prestigi. Què ha significat això per al vostre establiment?
Tot Portes. - Doncs ha representat poder treballar amb tot tipus de clients, ja fossin particulars, interioristes o constructors... Una de les experiències més interessants és haver pogut tenir el plaer de treballar per al Mobile World Congress de Barcelona, fabricant i muntant diversos stands per diferents firmes de cosmètica i perfumeria.
connecTerrassa. - Enllaçant amb la pregunta anterior: quina importància té el disseny en els vostres productes? Creus que és més important un moble de disseny que un moble funcional? Quina és la diferència? Els vostres clients busquen més una cosa que l’altra?
Tot Portes. - El disseny és molt important ja que els clients busquen alguna cosa innovadora, però també convé recalcar que en un moble o en un armari es té en compte la seva funcionalitat adaptada a cada necessitat. A Tot Portes podem realitzar un armari de disseny amb les necesitats de cada persona o bé mirar de cercar solucions a tot tipus d'espai, atorgant-li la funcionalitat necessària però sempre amb un toc de disseny.
connecTerrassa. - I pel que fa als materials, quins són els més freqüents avui en dia?  Quins són els que més us demanen els clients?
Tot Portes. Doncs els productes que tenen més demanda són els materials melaminics: n'hi ha una gran varietat de tonalitats i textures per poder fer diferents muntatges a l'hora de fabricar un armari o un moble. I el lacat també agrada molt a tothom.