Parquets sintètic i massís

Som especialistes en la instal·lació de tot tipus de parquets laminats i en el muntatge de tarimes de fusta per a interior i exterior.


En TotPortesi+ disposem d'una àmplia varietat de dissenys i qualitats de parquetslaminados, així com una àmplia gamma d'accessoris imprescindibles per a la correcta instal·lació del parquet (sòcols, juntes de dilatació, juntes de transició, aïllants, coles i adhesius, etc.).
Els nostres parquets laminats són de molt alta qualitat, ja que només treballem amb les millors marques. Utilitzem parquets sintètics amb sistema clic, amb juntes invisibles i instal·lació sense necessitat d'adhesius. Tenim tot tipus d'acabats tradicionals, rústics i moderns, per adaptar-nos a tot tipus d'ambients i espais.

Sempre aconsellem als nostres clients que triïn aquell parquet que més de s'adapti a les seves necessitats, depenent l'ús que se li vagi a donar (resistència AC3 - AC4 - AC5). Podem oferir parquets per a habitatges, locals comercials, restaurants, hotels, etc.

AC3, ús domèstic general.
AC4, ús domèstic intens i comercial general.
AC5, ús comercial Intens.
Entre els diferents parquets laminats existents podem trobar diferents formats de lama. Les lames amples evoquen a ambients tradicionals, cases de camp, masies, xalets rústics, ... que ofereixen un aspecte robust. Hi ha una extensa col·lecció de parquets amb dos lames i de tres lames, amb els quals és possible obtenir decoracions contemporànies, modernes i originals.